بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید

دکتر محمد برزگر جلالی

تاریخ تولد: 1324

محل تولد : اردبیل

زندگینامه


پروفسور محمد برزگر جلالی تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در اردبیل در سال  1342به پایان رساند. در همان سال با کسب رتبه اول در کنکور اختصاصی دانشکده داروسازی تهران، تحصیلات دانشگاهی را آغاز کرد و در سال 1347با رتبه اول فارغ التحصیل و موفق به اخذ درجه دکتری داروسازی شد. پس از اتمام دوره نظام وظیفه، خدمت خود را در سال 1350 با سمت مربی آموزشی در دانشکده داروسازی تبریز شروع کرد. سال 1353 بورسیه دانشگاه تبریز شد و به دانشگاه دمونت انگلیس اعزام و در سال 58 دکتری تخصصی فارماسیوتیکس را با رتبه اول به پایان رساند.
پس از بازگشت به تبریز فعالیتهای آموزشی و پژوهشی را آغاز و بعد از طی مراتب استادیاری و دانشیاری در سال  1370 به مرتبه استادی ارتقاء یافت. در حال حاضر با سمت استاد ممتاز فارماسیوتیکس در دانشکده داروسازی تبریز خدمت میکند .ایشان پایه گذار آموزش و پژوهش دروس فیزیکال فارماسی و بیوفارماسی و فارماکوکینتیک ( )1358و مدرس این دروس و نیز درس فارماکودینامیک در مقاطع تحصیلی دکتری داروسازی و  PHD گرو ههای فارماسیوتیکس، ریز فناوری دارویی، زیست فناوری دارویی، فارماکولوژی، شیمی دارویی، عضو مؤسس و هیئت علمی مرکز تحقیقات کاربرد دارویی، عضو مؤسس دانشکده علوم نوین پزشکی و نیز عضو مؤسس مقاطع  PHD مذکور در دانشگاه علوم پزشکی تبریز می باشد .به مقالات ایشان بیش از 2100 بار در مقالات سایر پژوهشگران استناد شده است و شاخص H مشار الیه 27 میباشد. برخی از کارهای پژوهشی وی در  20 کتاب مرجع و درسی و دائره المعارف خارجی نیز مورد استناد قرار گرفته است. در زمینه نانوفناوری دارویی دو اختراع ثبت شده دارد. حاصل مهم  44 سال خدمات ایشان تعلیم و تربیت  4500 نفر دکتر داروساز و تدریس به ده ها نفر متخصص شاغل در دانشکد ههای داروسازی و کارخانجات داروسازی کشور می باشد. ایشان افتخار می کند که برخی از دانشجویان سابق وی چهر ههای شاخص علمی در سطح ملی و بین المللی هستند.

گزارش مختصری از مراسم تکریم


خیر مقدم دکتر سیدناصر اسحاقی دبیر شورای فرهنگ عمومی استان اردبیل و مدیر کل سازمان فرهنگ و ارشاد اسلامی اردبیل

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل پس از خیرمقدم حضور تمامی میهمانان ملی و استانی به برگزاری آئین تجلیل از شخصیت‌های علمی، فرهنگی و ادبی به همت شورای فرهنگ عمومی استان اردبیل اشاره و اظهار کرد: ما با هدف الگوسازی برای نسل آینده و هویت‌آفرینی برای آن ها چنین آئین‌های نکوداشتی را چند سالی است برگزار می کنیم که خروجی آن اثرات مهمی بر جای گذاشته است. آقای اسحاقی نظام الگوسازی را براساس آموزه‌های دینی و قرآنی مهم و مبنایی دانست و خاطرنشان کرد: در سال‌های اخیر موفق شدیم از استاد شاهی، مرحوم عاصم، دکتر یوسف معماری، دکتر وهاب‌زاده، ذاکر اردبیلی، مرحوم حاج لطیف نباتی مقدم و ... به عنوان چهره‌های شاخص و تاثیرگذار این استان تجلیل کنیم و امروز نیز شاهد تکریم و تجلیل از چهره شاخص علمی و موفق در عرصه داروسازی پروفسور محمد برزگر جلالی هستیم. اسحاقی افزود: این استاد در مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی در رشته داروسازی چهره‌ای ممتاز و جزو یک درصد دانشمندان برتر جهان محسوب می‌شود که با ارائه بیش از 300 مقاله در عرصه علمی، فرهنگی و ادبی مایه فخر و شان برای دیار سبلان هستند. دبیر شورای فرهنگ عمومی استان اردبیل تصریح کرد: به بهانه تجلیل از این شخصیت علمی جشن‌نامه‌ای با نام «سیمرغ و کیمیا» نوشته شده تا در این کتاب گوشه‌ای از جایگاه علمی و عظمت این چهره فاخر بازگو شود. اسحاقی بیان کرد: اگر زمانی باکری‌ها در جهبه دفاع از این مرز و بوم جان فدا کرده‌اند، امروز برزگر جلالی‌ها در عرصه علمی از کیان این کشور دفاع کرده و به نوعی مایه فخر و شرف برای این مرز و بوم محسوب می‌شوند.

سخنرانی دکتر منصور جعفری رئیس نظام پزشکی استان اردبیل

دکتر جعفری با قدردانی از اهتمام شورای فرهنگ عمومی در سه سال اخیر و در تجلیل از چهره‌های شاخص پزشکی استان اردبیل نظیر دکتر معماری، وهاب‌زاده و برزگر جلالی اظهار کرد: خانواده برزگر جلالی شناسنامه هویتی اردبیل محسوب می‌شوند. منصور جعفری گفت: این خانواده چه قبل از پیروزی انقلاب و چه بعد از آن در ارائه خدمات پزشکی و درمانی سرآمد این استان بوده‌اند.

سخنرانی دکتر حنایی مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز

در این مراسم همچنین به نمایندگی از رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز مشاور رئیس این دانشگاه ضمن قرائت پیام دانشگاه علوم پزشکی استان آذربایجان شرقی به ویژگی‌ها و خصایل نیکوی این استاد در 40 سال عهده‌داری کرسی استادی دانشگاه علوم پزشکی تبریز اشاره کرد و ایشان را نمادی از تعهد و تخصص علمی و دینی برشمردند.

سخنرانی دکتر قدرت اخوان اکبری رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

دکتر اخوان اکبری تجلیل از مفاخر علمی و پزشکی استان را حرکتی مناسب برای ارائه الگو به نسل جوان و دانشجویان دانستند و افزودند که در مکتب اسلام به علم و عالم ارج و قرب ویژه اینهاده شده است و بر همین مبنا شورای فرهنگ عمومی استان سال‌هاست که در ارج نهادن به خردورزی و دانایی این حرکت فاخر را آغاز کرده است. قدرت اخوان اکبری ادامه داد: پروفسور برزگر جلالی جزو یک درصد دانشمندان پراستناد محسوب می‌شود و در رشته داروسازی جزو ۲۵ چهره فاخر ایران در سطح ملی و جهانی است. اخوان اکبری افزود: برزگر جلالی با ارائه بیش از ۲۰۰ مقاله برای چاپ در مجلات معتبر دنیا، همراهی در تهیه ۲۰۰ پایان نامه، ارائه ۲۵۰ مقاله در همایش‌ها جزو چهره‌های ممتاز علمی به شمار می‌رود که در کنار این برجستگی در شعر و حوزه فرهنگ و هنر نیز چهره‌ای ممتاز است.
دکتر اخوان اکبری همچنین از نامگذاری آزمایشگاه مایعات دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به نام دکتر برزگر جلالی خبر داد و بیان کرد: از امروز پروفسور برزگر جلالی استاد افتخاری دانشکده داروسازی اردبیل محسوب می‌شود و ما به صورت مستمر در خدمت وی خواهیم بود.

سخنـرانی دکتـر محمد باقر ضیاء رئیس انجمن داروسازان ایران

دکتر ضیاء فلسفه خلقت و آفرینش انسان را کمک به همنوع در همه عرصه‌ها از علم و تخصص گرفته تا فرهنگ و اقتصاد دانست و اظهار کرد: آن چه از انسان‌ها باقی می‌ماند تنها یاد و نام نیک است که بزرگانی همچون استاد برزگر جلالی به خاطر جایگاه علمی‌ آن ها قرن‌ها به نیکی از آن ها یاد خواهد شد. ایشان به پیشرفت‌های کشورمان در عرصه داروسازی اشاره کرد و گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران با تلاش اساتید برجسته‌ای چون پروفسور برزگر جلالی‌ کشورمان در تولید و تأمین دارو موفق عمل کرده و توفیق یافتیم تا جزو کشورهای برتر که در این صنعت حرف‌های زیادی برای گفتن دارند باشیم.وی از این پیشرفت‌ها و حرکت رو به جلو به عنوان شاخصه ممتاز و قدم مؤثر در ایجاد تحول و پیشرفت حقیقی یاد کرد و افزود: امروز دانشجویان برزگر جلالی‌ها و شفیعی‌ها ادامه دهنده راه این چهره‌های فاخر علمی شدند و خوشحالیم که همراه با علم و تخصص این چهره‌ها سجایای اخلاقی و وارستگی معنوی و دوری از تعلقات این مفاخر قابل تحسین است. رئیس انجمن داروسازان کشور خاطرنشان کرد: پروفسور برزگر جلالی متعلق به استان اردبیل و یا آذربایجان شرقی نیست بلکه متعلق به همه بشریت است، چرا که تحقیقات، پژوهش‌ها و حرکت‌های علمی چنین شخصیت‌هایی به ارتقای سلامت جامعه منجر شده است.

سخنـرانی دکتـر محسن شاهرضایی مدیرکل تکریم و الگوسازی بنیاد ملی نخبگان

دکتر شاهرضایی مدیر کل تکریم و الگوسازی بنیاد ملی نخبگان نیز پس از تشکر و قدردانی از زحمات شورای فرهنگ عمومی استان در خصوص همکاری با بنیاد نخبگان استان اردبیل در برگزاری برنامه های تکریم و بزرگداشت نخبگان و سرآمدان اظهار کرد: زمانی که قله سبلان را از دور می بینیم شکوه و عظمت دارد اما از نزدیک است که با ظرافت ها، جویبارها و نغمه ها و جزئیات آن آشنا می شویم. الگوسازی از سرآمدان نیز مانند از دور دیدن آن کوه است اما از نزدیک دیدن و الگوسازی برای جوانان مانند مشاهده آن از است که با همت شورای فرهنگ عمومی استان و رئیس این شورا و دیگر افراد به نتیجه خواهد رسید. وی افزود: مراسم تکریم چنان چه به الگوسازی منجر نشود از آنچه که در برگزاری مراسم‌های این چنینی به دنبال آن هستیم، فاصله خواهیم گرفت. ایشان ادامه دادند که برگزاری مراسم تکریم باید با رویکرد الگوسازی همراه شود و صرفاً به برگزاری مراسمی تحت عنوان تجلیل کافی نیست. وی در ادامه با قرائت ارج نامه معاون بنیاد ملی نخبگان، «محمد برزگر جلالی» را در علم و اخلاق و ایمان به‌عنوان الگو معرفی کرده و از چند دهه تلاش‌ وی در تألیف، تدوین کتاب‌ و مقالاتی که در مراکز بین‌المللی نیز مورد استناد است، قدردانی کرد.

سخنرانی دکتر مسعود پزشکیان نائب رئیس مجلس شورای اسلامی

دکتر پزشکیان در این مراسم با اشاره به ارزش علم و عالم اظهار داشتند که دلیل اصلی سجده تمام ملائک برای انسان‌ها به خاطر برتری علم، دانایی و خردورزی بوده وگرنه همه ملائک نسبت به جایگاه آدم معترض بوده و حتی شیطان نیز رانده شده درگاه خداست. از این رو کسی که در مقابل علم بایستد رانده شده و شیطان است. وی خاطرنشان کرد: از آنجایی که خداوند متعال انسان را صاحب علم، دانایی و خرد آفریده است، به وی لقب خلیفه‌الله بخشیده و از این روست که آدم ممتاز و در جایگاه برتر قرار گرفته و امروز شایسته است در جامعه نیز بین عالم عامل و افراد نادان و ناآگاه تمیز قایل شویم. از این رو به هر اندازه در مسیر شناساندن مفاخر تلاش کرده و بتوانیم در بین جوانان و آحاد جامعه چهره‌ها و مفاخر کشور و منطقه را بشناسانیم، در پیشرفت‌های علمی و رفع موانع نیز با گام‌های مناسب و رو به جلویی پیش خواهیم رفت. بنابراین معرفی هرچه بهتر چهره‌های برتر علمی و فرهنگی شناساندن و الگوسازی آنان به شکل مناسب در بطن جامعه ضروری است. پزشکیان ادامه داد که در همه کشورها افراد خوشفکر و نخبه و خلاق دارای جایگاه ممتاز و برجسته هستند و در کشور ما نیز باید با بها دادن به این نخبگان جوانان را به الگوگیری از آنها دعوت کنیم و اگر خلاف این امر باشد، نخبگان در انزوا قرار گرفته و عرصه برای جولان و میدان‌داری افراد ناآگاه و ناتوان فراهم می‌آید. پزشکیان افزود: عده‌ای تازه به دوران رسیده با چند کلاس سواد کشورمان را به مقصد کشورهای خارجی ترک می‌کنند و به نوعی اسم خود را فرار نخبگان می‌گذارند، در حالی که یک نخبه بااصالت در این کشور می‌ماند و با قدرت و قوت به تعهدات فرهنگی، دینی و اعتقادی خود عمل کرده و به نوعی پشت به کشور نمی‌کند. دکتر پزشکیان اظهار داشتند که جامعه ما اکنون نیازمند انسان هایی است که عالم و کار دانند و در کشور خود مانده و به مردم خدمت می کنند.

سخنرانی آیت الله دکتر سید حسن عاملی نماینده محترم ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل

دکتر سید حسن عاملی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل گفت: دکتر جلالی نیاز به تکریم ندارد، ایشان با چنان تفکر و حریت استثنایی که در وجودشان مشاهده کردیم و به ایشان دلبستگی یافتیم دارای سرمایه روحی بسیار بالایی است. وی اظهار داشت که هدف ما از تکریم در وهله اول تجلیل از علم و عالم است.دکتر عاملی اظهار داشت که گذشته و وضعیت سال های معاصر این کشور سنخیت مناسبی با هم ندارد. تمامی کشورهای اطراف ایران بدون ایران تاریخی ندارند و به گفته استاد البغغ اولتایری استاد دانشگاه ترکیه و آکسفورد بدون ایران ترکیه تاریخی ندارد. عظمت ایران از شرق به دیوار چین، تاجگذاری در مصر و تولد پیامبر اسلام در کشور ایران انکار ناپذیر است که با حکمرانان ناطالح به تاراج رفته استم. با پیروزی انقلاب اسلامی عقب‌ماندگی 500 ساله این کشور جبران شده و امروز در حوزه‌های مختلف به پیشرفت‌های چشمگیری رسیده‌ایم. با برگزاری چنین آئین‌هایی ما می‌خواهیم تاریخ، مدنیت و روحیه سپاسگزاری خود را از ولی‌نعمتان جامعه نشان دهیم و به نوعی برای نسل آینده نیز الگوئی شاخص و ممتاز معرفی کنیم.وی با بیان اینکه بزرگانی نظیر برزگر جلالی به چنین تجلیل‌هایی نیاز ندارند، چرا که این شخصیت‌ها خودساخته و در عین حال آزاده هستند، خاطرنشان کرد: ما به چند دلیل به چنین آئین‌هایی نیاز داریم که دلیل اول تجلیل و تکریم از علم و عالم است که در مکتب اسلام به آن توصیه شده است. امام جمعه اردبیل به شکوه و هیمنه ایران در قرون گذشته در عرصه‌های فرهنگی، علمی و ادبی اشاره کرد و گفت: در طول تاریخ و به واسطه بسیاری از حکمرانان ناصالح این عظمت و هیمنه ما به تاراج رفته و امروز باید در کنار کسب مجدد این جایگاه فراتر از تحولات علمی دنیا حرکت کنیم تا از قافله پیشرفت عقب نمانیم. آیت الله عاملی از علم به عنوان منبع قدرت و سلطان و رمز کرامت بشریت یاد کرد و افزود: بدون دستیابی به علوم و فنون جدید حفظ حاکمیت ملی و استقلال کشور غیرممکن است و در دنیایی که منطق آن تعیین حقوق ویژه برای کشورهای خاص و نظام ارباب رعیتی تعریف شده اگر مجهز به علم نباشیم از قافله عقب می‌مانیم.
وی بیان کرد: به برکت انقلاب اسلامی در کنار برخی ریزش‌ها، رویش‌های امیدبخشی به ویژه در عرصه پزشکی اتفاق افتاده و دیگر بساط حضور پزشکان بیگانه در این کشور برچیده شده و به نوعی اطبای حاذق ایرانی در صحنه‌های مختلف حضور دارند.به گفته وی در مقطعی از زمان پزشکان بنگلادشی و پاکستانی خدمات درمانی را در ایران ارائه می‌کردند، اما امروزه در سایه تحولات علمی و خودباوری بسیاری از نیازهای پزشکی و داروسازی کشور برطرف شده است.رئیس شورای فرهنگ عمومی استان اردبیل تصریح کرد: به برکت انقلاب اسلامی عقب‌ماندگی ۵۰۰ ساله این کشور جبران شده و ما امروز به قدرت برتر علمی منطقه تبدیل شدیم که حتی نظام غرب از آن در واهمه است. ایشان در ادامه افزود: خروجی این نشست‌ها باید به الگوسازی برای نسل آینده تبدیل شود و امیدواریم در آینده‌ای نزدیک با عملیاتی شد باغ موزه مفاخر در باغ شریعت اردبیل بتوانیم برای نسل جوان و نوجوان تندیسی از دستاوردهای علمی، تحقیقاتی و پژوهشی این شخصیت‌ها را تهیه کرده تا قوت قلبی برای نسل آینده باشد.
وی از ادبیات عرفانی ایران به عنوان ذخیره معنوی یاد کرد و گفت: آنهایی که به گنجینه‌های بی‌بدیل این کشور نظیر حافظ، مولوی و سعدی دهن‌کجی می‌کنند باید بدانند که گمشده بشریت امروز در کتاب‌های عرفانی و سراسر معرفت این بزرگان است. دکتر عاملی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری که بایستی ملت ایران در مرزهای دانش امروز سهیم باشند افزود: بدون علم تصمیم گیری کشورها به دست خودشان نخواهد بود و رمز کرامت ما علم است نیاز شدید به تجلیل از نخبگان و سرآمدان را گوشزد نمودند.

سخنرانی دکتـر محمـد برزگـر جلالـی

استاد محمد برزگر جلالی نیز در این مراسم از شورای فرهنگ عمومی و در رأس آن آیت الله سید حسن عاملی و تمامی دست-اندرکاران این مراسم قدردانی کرده و اظهار داشت: بنده کاری نکرده ام و هر چه انجام داده ام جز ادای وظیفه نبوده است. انشالله در درجه اول خداوند و در درجه دوم ملت آن را از من قبول نمایند. قریب به 49 سال در آموزش عالی کشور خدمت کردم و پیشانی سپاس بر خاک می سایم که خداوند مرا تفضل خدمت در راه علم کشور را فرمودند. بارها در کلاس های درس گفته ام که هر کس از پول و حتی هوای این ملت استفاده کرده اند مدیون این کشور هستند. برای این سخنرانی شرح دو غزل توحیدی را در نظر گرفته ام که به استحضار می رسانم.
بدیهی است لازمه توحید پیروی از پیغمبر خدا و ایمان به معاد می باشد. اگر تمام یا اکثریت انسان ها این ندای ملکوتی را به گوش جان می شنیدند، یک جامعه جهانی آکنده از عدالت و اخوت و موّدت و محبت تشکیل می شد. لیکن، جمع کثیری به علل گوناگون، ندا را نشنیده گرفتند یا شنیدند ولی به عارضه خدا کم شناسی یا حتی خدانشناسی دچار گشتند. بدین سبب بشر از صراط مستقیم الهی منحرف و به سمت بیراهه های شرّ شیطانی رفته و می رود. گواه این سخن، کشتار میلیون ها انسان بیگناه در جنگ های مخرب قرن گذشته و حاضر و نیز بی عدالتی ها و ستم ها و حق کشی ها در جوامع است.

تصاویر


 
 
 

لینک های مربوطه


برای مشاهده پوستر مراسم تکریم اینجا کلیک بفرمایید.

برای مشاهده طواف شمع از دکتر محمد برزگر جلالی اینجا کلیک بفرمایید.

برای مشاهده مستند فیلم تجلیل از دکتر محمد برزگر جلالی اینجا کلیک بفرمایید.

برای مشاهده هنرنامه ویژه دکتر محمد برزگر جلالی صفحۀ 1 اینجا و صفحۀ 2 اینجا کلیک نمایید.

برای مشاهده صحفه شخصی دکتر محمد برزگر جلالی اینجا کلیک بفرمایید.


  • 1402/08/14 - 12:22
  • - تعداد بازدید: 285
  • - تعداد بازدیدکننده: 283
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
به همت مرکز همکاری‌های تمدنی بنیاد ملی نخبگان صورت گرفت/

پویش جمع‌آوری امضای نخبگان در واکنش به بی‌تفاوتی حکام کشورهای اسلامی به جنایات رژیم صهیونیستی و همدردی با نخبگان فلسطین

پویش جمع‌آوری امضای نخبگان برای اعلام انزجار از بی‌تفاوتی حکام کشورهای اسلامی به جنایات رژیم صهیونیستی و همدردی با نخبگان فلسطین به همت مرکز همکاری‌های تمدنی بنیاد ملی نخبگان راه‌اندازی شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان، نخبگان جمهوری اسلامی در واکنش به حملات وحشیانه و جنایات رژیم غاصب صهیونیست علیه مردم مظلوم غزه بیانیه‌ای خطاب به حکام جهان اسلام و نخبگان فلسطین صادر کردند.

در همین راستا، پویش جمع آوری امضای نخبگان در واکنش به بی‌تفاوتی حکام کشورهای اسلامی به جنایات رژیم صهیونیستی و همدردی با نخبگان فلسطین به همت مرکز همکاری‌های تمدنی بنیاد ملی نخبگان راه اندازی شده و نخبگان و فرهیختگان می توانند برای امضای این بیانیه به آدرس https://inova.ir مراجعه و با انتشار حداکثری آن میان نخبگان، در فراگیری حمایت از مردم بی گناه فلسطین مشارکت کنند.
متن کامل بیانیه نخبگان جمهوری اسلامی به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

(وکان حقًّا علیْنا نصْر الْمؤْمنین)

جنایات اخیر رژیم صهیونیستی در قتل عام غیر نظامیان بی گناه از زن و مرد، کودک و پیر و جوان، احساسات همه انسان های دنیا اعم از عرب و غیر عرب، مسلمان و غیر مسلمان را جریحه‌دار کرده است. همه حکّام و امت جهان اسلام نه فقط از بعد اشتراک دینی بلکه از بعد اشتراک در نوع انسانی موظف به پرچمداری مبارزه با استکبار و استعمار هستند و سوال این که چگونه است برخی از شما حکام نه تنها سکوت پیشه کرده بلکه با عوامل استکبار و استعمار همدست شده‌اید. عجیب‌تر آنست که به رغم شواهد آشکار بر غلط بودن محاسباتتان، محافظه کاری و یا همکاری با دشمنان این امت را انتخاب کرده‌اید. در شرایطی که استکبار جهانی به رهبری آمریکا به اذعان همگان در حال افول و رژیم منحوس صهیونیستی در ضربه‌پذیرترین و سست‌ترین موقعیت است، آیا محافظه کاری یا همکاری با دشمنان معقول به نظر می رسد؟ حال آنکه فلسطینیان در آماده ترین حالت هستند و می‌‌توانند با ارتش تا بن دندان مسلح دفاع عزتمندانه کنند و جهان فردا جهان فلسطین است نه اسرائیل، آیا پشت کردن به ندای "یا للمسلمین" مردم فلسطین و از پشت خنجر زدن به برادران مجاهد فلسطینی به نفع شماست؟

در این روزها رژیم غاصب صهیونیستی متحمل شکست نظامی و اطّلاعاتی غیر قابل ترمیم، از سوی برادران مجاهد فلسطینی شده است. این شکست به مثابه یک زلزله‌، ساختار اصلی حاکمیّت رژیم غاصب صهیونیستی را ویران کرده است. این شرایط تهدیدآمیز بی‌سابقه علیه رژیم صهیونیستی، فرصت بی‌نظیری برای شما ایجاد می‌کند که مواضع خود را اصلاح کنید و به فکر ملت‌های خود باشید و عزت، شرف و مردانگی عرب و ظلم ناپذیری امت اسلامی را به رخ همگان بکشید. حوادثی که در غزّه در حال وقوع است، نشانه پیچ تاریخی تعیین کننده و آینده‌ساز‌ی است. انتخاب شما در این شرایط حساس تعیین‌کننده آینده شما و ملت‌های شماست؛ پس خودتان را از تحقیر بزرگی که غرب بویژه آمریکا برشما تحمیل کرده است، نجات دهید. شما که غزه را در جنگ و حصار شدید می‌بینید، چرا حصار را با حصار پاسخ نمی‌دهید و تامین انرژی رژیم صهیونستی را در برهه جنگ متوقف نمی‌کنید؟! این حداقل اقدامی است که می‌تواند از شرافت و غیرت عربی در شما باقی مانده باشد. عمل شما در برهه کنونی، یا خنجری بر پشت برادران مجاهد فلسطینی یا شمشیر تیزی بر گردن ظالمین و مستکبرین خواهد بود. حال که هنوز برای توبه و بازگشت فرصت دارید، موضع خود را اصلاح کنید و به سیل خروشان ملت‌های خود بپیوندید تا در روزگار پیروزی فلسطین و متلاشی شدن رژیم صهیونستی که به فضل الهی نزدیک است در صف پیروزان و قهرمانان ملت قرار بگیرید که در غیر این صورت به عنوان حکّام ظالم و خیانتکار، مجازات و مایه عبرت در تاریخ خواهید شد.

بلاشک مسئله‌ی فلسطین در رأس مسائل دنیای اسلام است و این قضیه با اعتقادات اسلامی و فطرت پاک انسانی گره خورده است. در این روزگار پر از ظلم، حق‌جویانی هستند که دیگر ظلم را برنمی‌تابند و با مظلومان عقد اخوت می‌بندند و در مقابل ظالمین و اعوان آنها ایستادگی می‌کنند. اساتید و نخبگان جمهوری اسلامی ایران بی تفاوتی و سکوت در قبال این قضیه را بر خود حرام می‌دانند. آنها با ندای مظلوم علیه ظالم، موضع خود را شفاف اعلام می‌کنند تا از حق فلسطینیان در مقاومت علیه جنایتگر صهیونیسم که امتداد استکبار و استعمار است دفاع نمایند که به فرموده الهی: (لا یحبّ اللّه الْجهْر بالسّوء من الْقوْل إلّا منْ ظلم وکان اللّه سمیعًا علیمًا).

و اما بعد ...
بسم الله الرحمن الرحیم؛ خواهران و برادران نخبه و مجاهد فلسطینی که هم ردای جهاد را برتن کرده‌اید و هم قلم علم به دست گرفته‌اید. "ای کسانی که سرهای خود را برای خداوند عاریه داده‌اید و جان‌ها را بر کف دست گرفته و در بازار عشق‌بازی به سوق فروش آمده‌اید"، فلسطین امروز آزادترین کشور عربی است و شما آبروی آزادگان هستید. این دولت‌های خائن و وابسته به استعمار و استکبارند که در قید اسارت‌اند. بدانید که قلب ملت ایران و نخبگان ایران اسلامی با شماست. ما نخبگان اگر علم و اعتباری به برکت این علم داشته باشیم، در دفاع از مظلوم قرار می‌دهیم و به فرمایش امیرالمومنین علی علیه السلام (وما اخذ الله علی العلماء الّا یقارّوا علیٰ کظّة ظالمٍ ولا سغب مظلوم) جامه عمل می‌پوشانیم. إنّه خیر ناصرٍ و معین، و السلام علیکم و رحمة الله و برکاته.



برای امضای بیانیه اینجا کلیک کنید

شایان ذکر است، بیانیه نخبگان جمهوری اسلامی ایران خطاب به حکام جهان اسلام و نخبگان فلسطین به پنج زبان فارسی، عربی، انگلیسی، فرانسوی و عبری منتشر شده است.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه های محتوا,SlideShow,گفتگو,یادداشت
  • کد خبر : 168079
کلمات کلیدی
مدیر اردبیل
خبرنگار

مدیر اردبیل

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید