بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید

دکتر یوسف معماری

تاریخ تولد : سال 1320

محل تولد : اردبیل

زندگینامه


دکتر یوسف معماری چشم پزشکی ادیب، نویسنده ای متعهد و شاعری دردمند در تاریخ معاصر اردبیل می باشد.دکتر معماری از جمله شخصیت هایی است که در کارهای فرهنگی و اجتماعی در کنار مرحوم حاجی لطیف نباتی و دیگر شخصیت های برجسته نقش مهمی را برای جامعه اردبیل ایفا کرده اند. در بیشتر موسسات فرهنگی و اجتماعی هم عضو اصلی بوده و هم اینکه در کارهای اجرایی مشارکت دائم داشته است. دکتر معماری الگویی از انسان های موفق برای جوانان این مرز و بوم می باشد. اجتماع سنتی ما نیازمند چنین شخصیت های علمی، فرهنگی و اجتماعی است تا وضعیت موجود را از سنت به مدرنیته رهنمون کنند . دکتر معماری همانقدر که در علوم جدید سرآمد است به همان اندازه به ارزش ها و سنت ها پایبند می باشد. در واقع دکتر معماری با پایبندی به ارزش های اصیل انسانی گام در مدرنیته نهاده است. این بزرگ مرد عرصه فرهنگ و ادبیات و پزشکی از تبار نیکان این سرزمین باشد. کتاب های تحقیقی -تحلیلی دکتر معماری در حوزه ادبیات به زعم اساتید ادب فارسی و ترکی ارزشمند و قابل استفاده برای دانشجویان ارشد و دکترای ادبیات می باشد.

دکتر معماری علاوه بر دردهای جسمی دردهای روحی روانی شهروندان را درمان می کرد. این سرمایه های عظیم و گرانقدر هستند که جامعه را به سمت حقیقت انسانی رهنمون می کنند. در برابر این بزرگ مرد عرصه علم و فرهنگ و اجتماع و پزشکی سر تعظیم فرود می آوریم و هزاران درود می فرستیم

گزارش مختصری از مراسم تکریم


یوسف معماری در سال 1320 در شهر اردبیل و در محله پیرعبدالملک به دنیا آمد. او در یک خانواده مذهبی متولد شد که پایه و اساسش کسب مدارج علمی، اعتقاد به خدا و اعتماد به نفس بود؛ و به این خاطر به  مسائل فرهنگی و علمی نیز اهمیت خاصی قائل بودند. وی پس از اتمام تحصیلات در دبیرستان در آزمون  ورودی دانشگاه تهران ثبت نام کرد و در رشته پزشکی قبول شد و پس از 7 سال تحصیل در دانشگاه با کوله باری از علم و دانش به زادگاه خود برگشته و شروع به طبابت کرد.  دکتر معماری علاوه بر چشم پزشکی و طبابت، فعالیت های فرهنگی خود را نیز با جدیت ادامه می داد. او با روزنامه های «بهار آذربایجان» و «قبس» و ماهنامه «تماشای زندگی» همکاری داشت و اشعار و سروده های خود را برای چاپ در نشریات محلی و سراسری ارائه می داد.

اولین کتابی که از دکتر معماری چاپ شده است مجموعه شعری در یاد و نام ائمه معصومین(ع) می باشد و پس از آن کتابچه ای با عنوان «خاطره گم شده» منتشر کرد. همچنین او رباعیات خیام، شاعر بلند آوازه فارسی زبان را به زبان آذری برگردانده که در تهران به چاپ رسیده است. همچنین در سال های اولیه دهه هفتاد با همکاری حاج لطیف نباتی کتاب ارزشمند و گران سنگ «اردبیل در گذرگاه تاریخ» تألیف استاد بابا صفری را به مرحله انتشار رسانید. علاوه بر این ایشان در چاپ کتاب «صفوه الصفا» نوشته ابن بزار اردبیلی و «دیوان اشعار بیضای اردبیلی» نیز همکاری های پرثمری را انجام داده اند. همه این فعالیت ها از آن جهت بوده است که دکتر معماری خود را متعلق به این جامعه می داند و بر این باور است که باید با تمام سختی ها و ملامت ها در این جامعه زندگی کند و تا آنجا که می تواند خدماتی را ارائه دهد.

 

تصاویر


 

لینک های مربوطه


 برای مشاهده مستند فیلم تجلیل از دکتر یوسف معماری اینجا کلیک بفرمایید.
  • 1402/08/07 - 13:28
  • - تعداد بازدید: 304
  • - تعداد بازدیدکننده: 300
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید مستعدان و دانشجویان کارخانجات گروه صنعتی آرتا

مستعدان و دانشجویان رشته مهندسی شیمی دانشگاه محقق اردبیلی از کارخانجات گروه صنعتی آرتا بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان استان اردبیل، در راستای برگزاری برنامه بازدیدهای علمی، صنعتی بنیاد نخبگان استان اردبیل، تعدادی از مستعدان و دانشجویان رشته مهندسی شیمی دانشگاه محقق اردبیلی با راهبری دکتر زهرا واثقی عضو هیأت علمی دانشگاه محقق اردبیلی از کارخانجات گروه صنعتی آرتا بازدید کردند.

در این بازدید مستعدان و دانشجویان دختر از دو کارخانه آرتاپان و آرتاپلاست بازدید کردند. کارخانه آرتاپان که تولیدکننده­ی صنایع چوب و ام­دی­اف است، بزرگترین کارخانه خاورمیانه در این زمینه می‌باشد که دارای واحد تصفیه آب و تولید کود کمپوست است و روزانه حدود 120 مترمکعب آب در واحد تصفیه آب این کارخانه تصفیه شده و به خط تولید باز می­گردد. پسماند واحد تصفیه آب، کود کمپوست است که پس از دفع، خشک شده و برای استفاده در مزارع یا دامداری­ها به فروش می­رسد. در کارخانه آرتاپلاست، فرآیند تولید نایلون‌های مورد استفاده در بسته­بندی­های مواد غذایی، بهداشتی و ... تولید می‌شود. در این کارخانه، پلی اتیلن با استفاده از دستگاه اکسترودر به نایلون‌هایی با ضخامت معین تبدیل می‌شود. از این نایلون پس از عبور از دستگاه­های مربوط به لایه­گذاری و .. برای مقاصد بسته­بندی استفاده می­شود.

در این بازدید، دانشجویان از تمامی قسمت­های کارخانه­ها بازدید کرده و همزمان با توضیحات مسئول و معرف کارخانه­ها از مراحل تولید ام‌دی‌اف (شامل انتقال الوارهای چوب و تولید چیپس چوب، فرایند شستشوی چیپس­ها، انتقال چیپس­ها به واحد ریفاینری و دایجستشن و پخت آنها و نهایتاً فرایندهای پیش­پرس و پرس نهایی و همچنین واحد کنترل دستگاه­های مستقر در کارخانه و آزمایشگاه مربوطه) دیدن کردند و از توضیحات مفید معرف کارخانه بهره­مند شدند. با توجه به پشت سرگذاشتن دروس مرتبط با این صنعت توسط دانشجویان مهندسی شیمی از جمله بسته­بندی صنعتی و تکنولوژی پلیمر، ایشان ضمن مشاهده یکی از صنایع موفق حوزه‌ تخصصی خود، با روش‌های ایجاد کسب و کار دانش بنیان و کاربردهای متنوع رشته خود آشنا شدند.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه های محتوا,SlideShow,گفتگو,یادداشت
  • کد خبر : 167948
کلمات کلیدی
مدیر اردبیل
خبرنگار

مدیر اردبیل

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید