نشست استاندار اردبیل با معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان و سرپرست بنیاد نخبگان اردبیل
تعریف دایره نخبگی نیازمند وسعت و چندلایه بودن است/ضرورت افزایش حمایت از نخبگان استان اردبیل برای گرهگشایی از مشکلات
به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان استان اردبیل، سیدحامد عاملی استاندار اردبیل در نشست با معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان، بیان کرد: تعریف چندلایه در رشتهها و حوزههای مختلف برای نخبگی ضروری بوده و این تعریف نباید مطلق و شامل یک حوزه و اقدامات خاص باشد و باید در هر حوزهای اقدامات و فعالیتهای خاص و بارز معیار نخبگی شود. وی افزود: برخی از نخبگان در استان اردبیل با داشتن شرایط تحصیلی از دانشگاه و کارهایی که انجام دادهاند، نتوانستهاند نتایج مطلوبی را به لحاظ پشتیبانی دانشگاهها دریافت کنند.
حمایت از نخبگان موجب افزایش تأثیر اقدامات آنان در جامعه میشود
استاندار اردبیل با اشاره به ناملموس بودن حمایتها و اجرای طرحهای حمایتی برای نخبگان استان اردبیل، ادامه داد: لازم است با افزایش ارائه تسهیلات و اجرای طرحهای حمایتی برای نخبگان استان و اقدامات آنان در رشتههای مختلف علمی و دانشبنیان، زمینه استفاده از ظرفیتهای نخبگان در راستای گرهگشایی از مشکلات فراهم شود. دکتر عاملی با اشاره به فعالیت تعدادی از نخبگان استان اردبیل در زمینه دانشبنیانها، اظهار کرد: با فراهم آوردن زمینه حمایت از این نخبگان، اقدامات آنان اثربخشی بیشتری در جامعه میگذارد.
افزایش اعتبار برای جذب نخبگان/ ۱۰۰۵ نفر از نخبگان جهت استخدام معرفی شدند
دکتر میثم شهبازی، معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان نیز در این نشست با اشاره به جذب منابع اعتباری بر اساس ردیف بودجهای، از افزایش ۴ برابری این اعتبار طی ۲ سال اخیر خبر داد و گفت: برای جذب نخبگان علاوه بر افزایش ردیف اعتباری قانون بودجه، از ردیفهای متفرقه نیز اعتباراتی اختصاص یافته و تخصیص ۲۰۰میلیارد تومان ابلاغ شده است. معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان به سایر طرحهای حمایتی از نخبگان اشاره کرد و گفت: جذب نخبگان در دستگاههای اجرایی و بهعنوان هیأت علمی دانشگاهها نیز از جمله طرحهای مهم بوده و امسال ۱۰۰۵ نفر از نخبگان به سازمان امور استخدامی معرفی شدهاند.
اجرای طرحهای بورسیه صنعتی و تربیت دانشمندان علوم پایه و علوم انسانی
وی با بیان اینکه در قالب طرح بورسیه صنعتی امسال ۳۰۰ شرکت در استانهای مختلف کشور، تقاضا برای جذب ۱۵۰۰ دانشجوی مستعد کردهاند، تصریح کرد: در این طرح، دانشجویان نخبه رشتههای مرتبط در واحد صنعتی جذب و همزمان با تحصیل، کار نیز میکنند و بعد از پایان تحصیلات هم در حوزه کاری مرتبط، متخصص میشوند. دکتر شهبازی طرح تربیت دانشمندان علوم پایه و علوم انسانی را نیز یادآور شد و گفت: در قالب این طرح، رتبههای زیر ۱۰۰ کنکور و برگزیدههای المپیادها به تحصیل در رشتهای خاص و مورد علاقه فرد و متناسب با نیاز جامعه میپردازند و بعد از فراغت از تحصیل، نیازمندی کشور با وجود چنین دانشمندانی رفع میشود.
https://b2n.ir/Ardabil-bmn-166392
نظر دهید