نشست هماندیشی نخبگان و مستعدان بخش کشاورزی استان اردبیل
در نشست هماندیشی نخبگان و مستعدان بخش کشاورزی استان مطرح شد: بهرهمندی از پتانسیلهای فکری نخبگان در در بخش کشاورزی
به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان اردبیل: نشست مشترک بنیاد نخبگان استان با مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان در 8 شهریور ماه با حضور دکتر مهدی داوری سرپرست بنیاد نخبگان استان، دکتر کمال شهبازی رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان و مستعدان و نخبگان این حوزه برگزار گردید.
دکتر کمال شهبازی رئیس مرکز تحقیقات و آموزشی کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل در این نشست گفت: مرکز تحقیقات سعی دارد با جامعه نخبگان ارتباط مستقیم داشته و در جریان مسائل و مشکلات نخبگان بخش کشاورزی قرار گیرد و با پتانسیلها و امکاناتی که در اختیار دارد بتواند در جهت حل مسائل و چالشهای موجود نقشی ایفا کند و ما سعی داریم فعالیتها را به سمتی سوق دهیم که بتوانیم از پتانسیلهای فکری جامعه نخبگانی در جهت رسیدن به اهداف مرکز تحقیقات و آموزشی کشاورزی استفاده کنیم. شهبازی افزود: ما تلاش داریم با فعالسازی و پشتیبانی، هستههای فناور، شرکتهای فناور و شرکتهای دانشبنیان را ساماندهی کرده و از افکار و ایدههای نخبگان در فعالسازی بخش کشاورزی استفاده شایسته را ببریم. ضمن اینکه سیاستهای ملی هم به این سمت و سو است و قطعا توجه ویژه سازمان برای نخبگان است. وی با اشاره به جذب اولین دانشجوی پسا دکتری در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گفت: این کار میتواند یکی از کانالهایی باشد که نخبگان به سمت آن حرکت کنند و یا در قالب شرکتهای دانش بنیان در کشور نقش آفرینی نمایند.
دکتر مهدی داوری سرپرست بنیاد نخبگان استان اردبیل نیز در این نشست گفت: این جلسه فرصتی است تا بتوانیم با نخبگان بخش کشاورزی همفکری داشته باشیم و نقطه عطفی برای تکمیل همکاریها باشد. وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری که فرمودند نخبگان پاره تن کشور هستند و مدیریت تحولات کشور باید در دست نخبگان دانشگاهی و حوزوی باشند به اهمیت برنامهریزی جهت استفاده از ظرفیت نخبگان در همه زمینهها اشاره کردند. داوری در ادامه به تشریح طرحها و تسهیلات بنیاد ملی نخبگان در 6 اجتماع نخبگانی پرداخته و وظیفه بنیاد ملی نخبگان را شناسایی مستعدان و نخبگان، توانمندسازی آنها، تکریم و الگو سازی و ارتقا، اثربخشی نخبگان در جامعه دانستند. ایشان در ادامه به برنامههای بنیاد نخبگان استان از جمله تشکیل هیئت اندیشهورز نخبگانی استان در زمینه سرمازدگی باغات و حوزه آب و استفاده از مستعدان و نخبگان حوزه کشاورزی جهت ارائه راهکار برای حل این مشکل اساسی استان و کشور و نیز هستههای مسألهمحور دانشجویی (شهید احمدی روشن)، پشتیبانی از اختراعهای برگزیده (شهید فخریزاده)، تسهیلات نظام وظیفه تخصصی (شهید صیاد شیرازی)، تسهیلات جذب در دستگاههای اجرایی (شهید باهنر) و تسهیلات پسا دکتری (شهید چمران) اشاره کردند.
نظر دهید